maanantai 29. elokuuta 2011

pitopalvelu olisi päätettävä nyt

Monta monituista viikkoa olemme pyöritelleet pitopalveluiden tarjouksia. 
Finalisteiksi ovat karsiutuneet seuraavat:


Onko teillä kokemuksia näistä? 
Mitä suosittelisitte?

matka Santorinille

Palasin eilen kesälomamatkalta Kreikasta Santorinilta. Olipa kiva pieni saari, jossa ihania pieniä valkoisia kyliä.
Joillekin kohde olisi jopa potentiaalinen häämatkakohde, sillä kaikissa kylissä näytti olevan ihania laadukkaita hotelleja.
Näimme matkaseuralaiseni kanssa myös, että turistit menivät naimisiin kauniissa maisemissa ja näimme myös aidot kreikkalaiset häät, joissa riitti kyllä tanssia.

Tässä tunnelmaa saarelta itse ottamieni kuvien kautta.






lauantai 20. elokuuta 2011

sovitusajat varattu!

JES! Sain varattua sovitusajat morsiuspukuliikkeisiin. Aijon mennä Niinattareen ja Stilissimaan. Kaasot toivottavasti pääsevät mukaan makutuomareiksi. Ajankohta on vasta noin kuukauden päästä, joten morsian ehtii onneksi vielä hyvin paastoamaan. :)
Aijon mennä avoimin mielin sovittamaan ja luotan täysin ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka varmasti löytää vartalolleni ja persoonalleni sopivan puvun.
Tähän asti kun olen selaillut pukujen kuvia netistä olen tykännyt puvuista joissa on pitsiä ja hihat. Ja ehdottomasti ei juttuja ovat olleet kiiltävä kangas, kermakakkumaiset laskosteet ja rypyt sekä strasssit ja kimalteet.
Molemmat liikkeet pyysivät, että käyn heidän sivuillaan katsomassa etukäteen pukuja ja ottamaan ylös suosikki pukujen nimet.

Tässä yksi suosikki Stilissimalta:

perjantai 19. elokuuta 2011

hääyö Hotel Havenissa?

Kävimme sulhasen kanssa tänään tutustumassa Hotel Haveniin.
Ihastuimme kyllä.
Ilmapiiri hotellissa on kiva, sisustus tyylikäs ja palvelu erinomaista.
Hotelli sopisi meille hyvin sijaintinsa ja tyylinsä takia.
Mahdollisesti morsian viettäisi hotellissa myös häitä edeltävän yön.



Havenin hääpaketti sisältää:
- majoituksen valitsemassaan huonekategoriassa
- ruusunterälehtikylvyn huoneessa
- pullon Lanson‐sampanjaa
- huoneeseen katetut käsintehdyt suklaat
- leikkokukkia
- runsaan aamiaisen tarjoiltuna huoneeseen valitsemanaan ajankohtana 

- myöhäisen huoneen luovutuksen klo 17.00.

tiistai 16. elokuuta 2011

hääauto vaihtoehtoja

Hääauto toiveista olenkin tehnyt postauksen aikaisemmin. Vanha Mersedez-Benz olisi morsiamen unelma.

Sillä matka kirkon ja juhlapaikalle menevän oman kuljetuksen välillä on lyhyt, emme sinänsä haluaisi välttämättä investoida autoon hirveästi. Toki voisimme lähteä kirkosta kävellen, mutta se ei tunnu niin juhlavalta.
Tämän vuoksi olemme miettineet minkälaisia autoja olisi lähipiirissämme ystävillä ja sukulaisilla. 

Tässä joitain vaihtoehtoja.

Porche Boxster

Mersedes-Benz ML

sunnuntai 14. elokuuta 2011

-1v. hääpäivä

Häihimme on enään alle vuosi! Morsian liikuttuu jo pelkästä ajatuksesta.

Juhlistimme -1v. hääpäiväämme Suomenlinnan Walhalla ravintolassa illallisella. Kerrassaan upea ravintola - mieletön miljöö, ammattitaitoista palvelua, herkullista ruokaa ja hyviä viinejä. Suosittelen.

Kävimme Suomenlinnasta tullessamme myös vihkikirkossamme hieman ennen puoltayötä hiljentymässä. Herkkää. Helsingin Tuomiokirkkohan pitää kesäisin ovet auki vapaaehtoisten voimin klo. 24 asti.

Olemme olleet kihloissa kohta vuoden ja olemme suunnitelleet häitä koko tämän ajan. Kauhistuttavinta on miten vähän asioita olemme loppujen lopuksi saaneet päätettyä. Onneksi on vielä vuosi aikaa järjestää tärkeää päiväämme.

torstai 11. elokuuta 2011

modernit Brooklyn häät

Näiden häiden tyylistä tämä morsian tykkää. Modernia ja tyylikästä!
Ja miten suloinen pari.
Kyllä!
Lisää kuvia häistä täältä >> ja täältä >>




 kuvat: Brooklyn Bride

kaasotapaaminen

Morsiammella oli vähän aikaa sitten ensimmäinen tapaaminen molempien kaasojen kanssa. Hauskaa!! Allekirjoitimme jopa humoristiset sopimukset. Mietittiin tärkeitä asioita, kuten mekkoja. :)

Teemaan sopi, että menimme brunssin jälkeen katsomaan Morsiusneidot- elokuvaa. Voi taivas mitä mahtavaa hömppää. Morsiankin jopa nauroi useaan otteeseen, vaikka olenkin sulhasen sanojen mukaan huumorintajuton ihminen. Morsian olisi ehkä toivonut elokuvalta enemmän häähömpötystä ja vaaleanpunaista hömpötystä.



sunnuntai 7. elokuuta 2011

Tunnustus



Sain Marrashäiden Bridelta tunnustuksen. Ihana juttu. Kiitos! Morsian tykkää!
Tunnustuksen perusteena oli, että tunnustus sopii hyvin blogini väriteemaan. :)

Tunnustukseen kuuluu kertoa lukijoille lempiväri, lempiruoka ja paikka minne haluaisi mennä.


Lempiväri
Vaaleanpunainen on aina ollut vaaleanpunainen. Luulen, että se on jäänyt lapsuudesta, jolloin äiti puki minut vaaleanpunaiseen. Nykyään pukeudun harvemmin vaaleanpunaiseen, mutta jotenkin aina kaupassa löydän nätit vaaleanpunaiset vaatteet. Kotimme sisustus on pääasiassa valkoinen, mutta joitakin vaaleanpunaisia asioita kodistammekin löytyy.


Lempiruoka
Olen kaikki ruokainen ja tykkään syödä. Rakastan hyvissä ravintoloissa käymistä. Mielestäni ravintoloillallinen on parasta vapaa-ajan toimintaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Toinen innostuksen kohteeni on brunssit ja käymme usein sulhasen kansa testailemassa uusia brunssipaikkoja Helsingissä. Suosikki aamiainen on ehdottomasti kuitenkin Kluuvikadun Fazerilla. Valitettavaasti morsiandieetin vuoksi olen yrittänyt löytää iloa elämän muidenkin kuin michelin-tähden ravintoloiden kautta.

Paikka, minne haluaisin mennä
Ylläpidän jatkuvasti listaa paikoista, kaupungeista ja maista, jonne haluaisin päästä. Tällä hetkellä listalla on mm. Kööpenhamina, New York, Ranskan riviera, Toscana, Kroatia.  Muutaman viikon päästä pääsen Santorinille, jonne olen halunnut mennä muutaman vuoden ajan.


Haluan antaa tunnusten eteenpäin seuraaville blogeille.
Kosittiin. Tahdomme. - ihanan selkeän tyylikäs blogi, jonka bloggaajat kirjoittelevat mukavasti. Häät samoihin aikoihin omien häittemme kanssa.
Mrs. hääblogi - tykkään blogin tyylistä ja selkeydestä.

torstai 4. elokuuta 2011

morsiandieetti ryhdistäytyy

Viime viikolla manailin, että morsiandieetti on pysähtynyt.
Eilen tuli taas potku pepulle ja motivaatiota ryhdistäytyä, kun tapasin coachini.
Positiivista on, että heti arjen alettua loman jälkeen olin viikossa laihtunut 1kg.
Enään 3kg tavoitepainoon!

Coach määräsi elokuun ajan noudattaaa tiukennettua ruokavaliota ja innostua urheilusta. Elokuun jälkeen katsotaan missä olen painollisesti. Haasteena tässä kuussa on viikon mittainen Kreikan matka, jossa varmasti tulee syödyksi ja juoduksi hyvin.

Minun pitäisi nyt hankkia uusi motivaatiokuvia, jossa näkyisi minkälainen naisvartalo on mielestäni kaunis. Oisko tässä alla olevasssa kuvassa jotain mitä tavoitella? Kiinteät reidet, vatsa ja käsivarret, mutta ei liian laiha ja jopa hieman rintava. Tätä vartaloa rupeaisimme sitten coachin kanssa tavoittelemman syksyllä. Ensimmäinen kohde morsiamella on ehdottomasti kiinteyttää käsivarret ja kohentaa ryhtiä.

kuva: H&M verkkokauppa

keskiviikko 3. elokuuta 2011

sulhasen sukat

Sulhasen on ehdottomasti laitetta tällaiset sukat jalkaansa. 
Sopii hyvin teemaan. Tässä asiassa ei lueta etikettiä. :)

 kuva: Junebug Weddings

maanantai 1. elokuuta 2011

kuohuviiniä, kuohuviiniä, kuohuviiniä

Kuohuviinitarjoilu läpi hääjuhlan - kyllä! 
Morsiamen tuttu mainitsi ideasta, että kuohuviiniä olisi häissä tarjolla muutenkin kuin vain alkumaljan muodossa. Otin idean heti omakseni eikä sulhanenkaan ole sanonut vastaan. Häihimme tulee paljon erityisesti nuoria naisia, joille varmasti maistuu kuohuviini läpi ruokailun ja tanssin lomassa. Toki miehetkin saavat kuohuviiniä. Ja morsian ainakin juo mieluusti kuohuviiniä.


Olenkin aikaisemmin tehnyt postauksen häissämme tarjottavasta kuohuviinistä. Freixenetin lisäksi häissä voisi tarjoilla muitakin suosikki cavojamme.

Kuohuviinin lisäksi häissämme tullaan alkoholijuomista tarjoamaan valko-ja punaviiniä, sahtia, olutta ja siideriä. Boolilla meidän häissä ei näillä näkymin läträillä.

ripaus vaaleanpunaista

Näissä Style Me Prettyn häissä on kivasti ripaus jotain vaaleanpunaista. Ei liikaa tai liian imelästi. 
Morsian tykkää! 
Lisää kuvia kyseisistä häistä täältä >>